mandag 4. april 2011

Tilbake i Bangkok

Vi bestemte oss for aa romme tilbake til Bangkok grunnet daarlig vaer i soor. Paa Koh tao stoppet det ikke aa regne og folk romte fra oya. Var ikke mange igjen der naar vi dro, saa var paa tide. Kom til og med stor militaerbaat og helikopter til oya for aa evakuere folk., haha. Folk hadde oppfort seg som gale og skreket og grini. Skjonner ikke helt hvorfor, for var faktisk ikke saa ille der, men folk opplever jo ting forskjellig;) Men uansett vaer, Koh Tao var veldig bra og vi koste oss masse. Jeg fikk tatt dykkelappen, saa naa blir neste dykk mest sannsynelig i Australia, ved Great Barrier Reaf.

Ble baat og buss opp til Bangkok hvor vi fant vaar vei til Koh San Road. Absolutt her man burde bo naar man besoker Bangkok. Paa loerdagen ble det weekend-marked. Skal visst vaere verdens stoerste marked. Stort var det, og vi fikk kjoept oss noe smaateri:)

Om ett par timer gaar turen ned til Phuket. Satser paa aa taa baat til Phi Phi saa fort som mulig derfra, og at solen snart vil skinne paa vaere bleike kropper. Sett vaermelding og ser ikke helt lovende ut;) Moter kanskje noen studievenninner der fra Trondheim, hvis de bestemmer seg for aa dra dit;) Krysser fingrene for det:) 

1 kommentar:

  1. WAKA WAKA!
    Grattis med dykkelappen Anne! :-D
    Stusselig med været, men synes egentlig ikke så synd på dere, siden dere er så heldige å få reise :-P
    Snart er det påskeferie, så da slår jeg igjen på stor-tromma og tar meg en tur til Sogndal. ;-) God tur videre, og pass godt på hverandre! Og kos dere på Phi Phi, og slikk litt sol for meg også... Hvis dere får det da! :-) Og en ting til... vær forsiktig med bøttene ;-P

    SvarSlett