tirsdag 22. mars 2011

Thailand!!!

Til naa har vi hatt en del daarlig vaer, det har egentlig vaert greit fordi vi vaer forbredt paa det for vi dro. Vi har uansett farta saa mye rundt at det ikke har vaer noe aa klage paa.. men hele tiden har vi tenkt at naar vi kommer til Thailand da skal vi bare dykke, sole oss og endelig faa litt farge paa de hvite kroppene vaare.

Derfor var det et lite sjokk naar det som motte oss i Bangkok var holjregn!! vi vasset inn paa hotellet med vann opp til knerne, og hadde det bare vaert vann saa hadde jo det vaert greit. Men vi skjonte fort at det som folyt rund oss var dopapir og andre ting som helst skal vaere i do og ikke seilende rundt i gatene!! men vi fant oss et fint sted aa bo, for dere som skal til Bangkok saa er D&D inn et fint sted aa bo :) Og dagen etter var vann og avforing forsvunnet fra gatene og det var paa tiden og shoppe, det er jo det man gjor naar man er i Bangkok. Det ble noen par sko og noen klaer som vi har faatt sendt hjem til Norge!!

Etter to dager satte vi nesa mot koh Tao, noe som var lettere sagt enn gjort. Den lille oya skal vaere et dykkeparadis og full av unge backpackere, noe vi har gleda ss masse til. Men det var bare det aa komme seg dit... Paa grunn av det daarlige vaeret (noen har snakka om at det er det vaerste oh kaldeste vaeret de har hatt her paa 10 aar) turte ikke baaten aa kjore oss helt ut paa koh tao. Vi var stuck paa ko Pa-ngan! ikke det at det egentlig er saa ille, det skal vaere en veldig fin oy det ogsaa. Problemet var vel mer det at det skulle vaere "full moon party" paa oya den helga, og vi kom paa fredagen. Naar det er verdens storste beach party paa gang er det ikke akkurat lett aa finne et sted aa bo. Men litt hell i uhellet hadde vi, for paa samme baaten var det en amerikansk jente (Jess) og en engelskmann (Dom) som reiste sammen. Han hadde reist en del i Thailand for, saa han visste et sted vi kunne bo, paa andre siden av oya. Vi ble boende i en bungalow paa en liten, koselig strand litt lenger nord paa oya. Naar vi i tillegg ble kjent med disse to hyggelige menneskene, saa ble det jo alt i alt en god opplevelse og vi ble der i 3 dager!

Naar vi forst maatte bli paa oya fant vi ut at vi liksaa godt kunne dra paa "full moon party," det var faktisk mindre enn vi hadde trodde, med en haug av fulle skandinaviere som kommer til Thailand bare for aa dra dit. Vi var kanskje ikke i det rette festhumoret den dagen, saa det ble mer en "been there done that" ting. Men jeg tror absolutt det kan vaere kjempe goy der!

For to dager siden kom vi endelig til koh tao og i gaar hadde vi en hel dag i sola.. deilig! det er en veldig koselig oy, med smaa gater, koselige barer og hyggelige mennesker! det er masse skandinavere her, nesten litt for mange for vaar smak, men det er jo koselig for noen dager!! og vi blir nok i en ukes tid for i morgen starter Anne med dykkelappen og jeg maa ta et saant refresher kurs ogsaa er vi i gang med dykkinga :)

Som dere skjonner har vi det egentlig helt supert og naar sola kommer frem er det faktisk som aa vaere i paradis, da er Thiland himmelsk!!

Haaper alt er bra der hjemme!!

4 kommentarer:

  1. WAKA WAKA! Her er våren kommet, og det er koooooooooooooooooooooooos! :-) Kos dere videre heldiggriser!

    SvarSlett
  2. Gøy å høre at dere har det fantastisk på tur!!! Klem Line

    SvarSlett
  3. Så kult at dere dykker! :-D Jeg har bare prøvd en gang, men det var fantastisk. Neste gang jeg får mulighet skal jeg også ta lappen! God tur videre :-)

    SvarSlett
  4. vi kooooser oss:) Og mer dykking blir det paa oss ogsaa:)

    SvarSlett