tirsdag 1. mars 2011

Vietnam!!

Etter 3 herlige dager i Calangute i Goa var det paa tide aa forlate India. India har vaert fantastisk, men vi var egentlig veldig klare for aa prove noe nytt. Og da passet det jo bra at turen gikk videre til Vietnam, nermere bestemt Hanoi.

Vi innsaa fort at Indere og Vietnamesere er veldig forskjellige folkeslag. Paa flyplassen fikk vi hjelp til aa bestille taxi og vi forhaandsbetalte den og med klar beskjed fra den hyggelige damen at vi ikke skulle batale noe mer til taxisjaaforen. Men da vi kom frem til hostellet ville han ha penger og mente kviteringen vaar ikke gjaldt, han begynte aa dra i oss og var ganske irritert. Heldigvis stoppet det en snill Engelskmann som ble med oss inn paa hostellet saann at de som jobbet der kunne faa snakket med han saa da ordnet de opp for oss heldigvis :) siden vi ikke hadde noen saanne opplevelser i indi ble det en overgang, menman venner seg til det ogsaa!

I 3 netter naa har vi bodd paa central bakbackers hostel, veldig billig med gratis frokost og en time gratis ol hver dag. baade de som bor her og jobber her har vart utrolig hyggelige. Vi har brukt en dag paa aa vandre rundt i gamlebyen og en dag paa den nye delen av Hanoi, saa naa har vi sett hele hanoi foler vi. Her kjorer alle rundt paa mopeder og det spises og drikkes te paa alle gatehjorner. Det er veldig koselig by, og vi foler oss ganske trygge her, men tar man taxi, sykkeltaxi eller lignende saa maa man regne med aa bli lurt. Hvis du ikke kan betale akkurat faar du ikke tilbake noe penger. Og vi maa ove oss litt paa denne protinga, for det gjorde vi veldig lite av i India og alt er jo liksom saa billig for oss uansett!

I natt skal vi ta nattoget opp i fjellene til Sapa som skal vare veldig fint, gleder oss :D vi dropper forresten aa dra Laos, saa er folk opplyst om det ogsaa.

Haaper dere koser dere hjemme med FANTASTISKE resultater i VM, vi prover aa folge med!!

1 kommentar: